Wenst u een portret te laten schilderen? Van een famillielid, vriend(in) of uzelf?
U kunt door mij een portret laten maken vanaf 85€ bij een formaat van 24x30 cm.
Ik werk met aangeleverde foto’s mits van goede kwaliteit en hoge resolutie. Dan hoeft er niemand te poseren. Soms volstaat een enkele foto, soms heb ik er meerdere nodig om tot een mooi geheel te komen. Ook heb ik graag wat informatie over het karakter van de persoon om daar de achtergrond van het schilderij op aan te kunnen passen.
Na de selectie van de geschikte foto’s maak ik het portretschilderij voor 95% af en stuur ik u een foto toe om te beoordelen. Zo nodig maak ik, aan de hand van uw op-of aanmerkingen, de laatste details af en krijgt het schilderij een vernislaag.
De portretten worden geschilderd met watervermengbare olieverf op linnen en eventueel voorzien van baklijst. Ik reserveer een aantal weken voor het maken van het schilderij en daarna een aantal weken om het werk te laten drogen en vernissen.
Voorafgaande aan het schilderij vraag ik u een bedrag van 30€ aan te betalen. Pas wanneer u tevreden bent met het resultaat betaalt u het restant.
Ik hoop dat deze informatie duidelijk is. Mocht u nog vragen hebben of misschien heeft u foto’s waarvan u wilt weten of ze bruikbaar zijn? Dan hoor ik het graag. U kan mij het makkelijkst contacteren via het onderstaand contactformulier.


astrid
jon
mieke
opa
anne
ruben
roger
jordi
lieve
Baby 1
Baby 2
dame 1943
portrait-couple
Prijzen:

24x30 cm 85€ EXCL. verzending
30x30 cm 95€ EXCL. verzending
30x40 cm 105€ EXCL. verzending
40x50 cm 115€ EXCL. verzending

(de prijs geldt voor een portret van 1 persoon)
Contact